Perućica ŠOKIRAO SVE: Još čuvam lančić koji mi je poklonila Aleksandra!

Izvor: Svet, 15.Jul.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perućica ŠOKIRAO SVE: Još čuvam lančić koji mi je poklonila Aleksandra!

Gostujući u emisiji “Magazin IN” kod Sanje Marinković gosti, među kojima je bio i Ljuba Perućica, odgovarali su na pitanja o muško ženskim odnosima.
Domaćicu je interesovalo da li je u redu čuvati poklone i uspomene bivših ljubavi, a gotovo svi su odgovorili da se od takvih stvari treba oprostiti čim dođe do raskida. Jedino je Perućica rekao suprotno.
“Ljubo, hoćeš da kažeš da još uvek čuvaš uspomene na ONU bivšu?”, pitala je Slađa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Alegro, a Ljuba je rekao: “Da. Čuvam jedan lančić.”
Podsetimo, Ljuba i Prijovićka zabavljali su se dve godine, a ubrzo nakon raskida ona se smuvala sa Filipom Živojinovićem i za njega će se najverovatnije uskoro udati.
Ljuba od raskida javnosti nije predstavio nijednu devojku.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Perucica SOKIRAO SVE Jos cuvam lancic koji mi je poklonila Aleksandra

Izvor: medio.rs, 15.Jul.2017

Gostujući u emisiji “Magazin IN” kod Sanje Marinković gosti, među kojima je bio i Ljuba Perućica, odgovarali su na pitanja o muško ženskim odnosima...Domaćicu je interesovalo da li je u redu čuvati poklone i uspomene bivših ljubavi, a gotovo svi su odgovorili da se od takvih stvari treba...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.