Pazi da neko samo proba! Voditeljki Elite se SMRAČILO, Ana Radulović ODMAH REAGOVALA, pa zapretila

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 13:51

"Pazi da neko samo proba!" Voditeljki "Elite" se SMRAČILO, Ana Radulović ODMAH REAGOVALA, pa zapretila

Na ovaj bezobrazluk ne ćuti.

Voditeljka "Pinka" i jedna od voditeljki "Elite", Ana Radulović u srećnom je braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, već punih 11 godina.

Mnogi "zameraju" Ani što njen Instagram profil obiluje njenim fotografijama i selfijima, dok slike sa mužem niko ne može videti, ali atraktivna voditeljka ima veoma dobro objašnjenje zašto je to tako.

Ana je takođe javno objasnila zbog čega nema strah da bi je suprug mogao prevariti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda je uputila i "pretnje" svakoj ženi kojoj bi to potencijalno palo na pamet.

- Nikada. Naravno kad smo bili na početku veze bila je doza straha i ljubomore dok nisam stekla poverenje u njega.

- Baš sam pričala sa jednom prijateljicom baš me kritikuju kako ja ne izbacujem slike sa suprugom na Instagram i iznenadila sam se skoro je bio jedan razvod u novinama i ona sam rekla Bože kako razvod izbacivali su slike stalno i izgledali su mi kao skladna i srećna porodica i žao mi što su ljudi počeli da mere ljubav po slikama na Instagramu i sad sam rekla sad tek neću kačiti slike - rekla je Radulovićeva tada za Republiku, a onda priznala da li se plaši da joj neka koleginica "ne ukrade" supruga:

- Nisam razmišljala o tome, mislim da nisu lude da to pokušaju. Pazi da neko proba da mi dira muža, a on mi je svetinja, ne bi ja bila ovako mirna kao što jesam - dodala je tada Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.