Pavle Mensur zaveo ćerku našeg POZNATOG pevača? Glumac RASKINUO veridbu, ali je brzo preboleo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 23:03

Pavle Mensur zaveo ćerku našeg POZNATOG pevača? Glumac RASKINUO veridbu, ali je brzo preboleo

Modna kreatorka uživala je u njegovom društvu, a tu su se našla još neka poznata lica.

Mladi glumac Pavle Mensur, miljenik mlađe populacije, rastužio je svoje obožavateljke kada je letos objavio fotografije na kojima je otkrio da je zaprosio Nastasiju Stošić, dizajnerku i TV lice.

Međutim, sudeći po njihovim društvenim mrežama, ova romansa doživela je krah. Oboje su uklonili skoro sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a potom su se otpratili sa ove društvene mreže.

O njegovom ljubavnom životu dosta se polemisalo nakon toga, a sad je poslednjoj objasnom podigao ozbiljnu prašinu na društvenim mrežama. Pavle je podelio fotografije iz provoda na kojima uživa u društvu glumaca Miloša Petrovića Trojpeca, Denisa Murića, glumice Jelisavete Orašanin, ali i njenog supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića.

Međutim, poslednja fotografija u ovom nizu izazvala je lavinu intriga. Mensur, je pozirao u prisnom zagrljaju Sofije Šašić, ćerke našeg poznatog pevača Željka Šašića.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Sofija nije skidala osmeh sa lica. Još uvek nije poznato da li su Sofija i Pavle u ljubavnom odnosu ili je ovo samo prijateljska fotografija, jer se povodom toga još uvek niko od njih dvoje nije oglašavao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.