Pavle Dejanić: Crno pile je emotivna balada koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavle Dejanić: Crno pile je emotivna balada koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim! VIDEO

Pavle Dejanić nedavno je završio snimanje spota za novi singl "Crno pile", za koji je sam napisao tekst, a koji kako kaže nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Iako smo od njega navikli na energične nastupe i pesme, ovoga puta Pavle Dejanić pokazao je svoju emotivnu stranu i odlučio da fanove obraduje jednom baladom koja će po svemu sudeći naći put do svačijeg srca. Kako nam je i sam pevač otkrio, novi singl ima divnu energiju i snažnu emociju, a u jednom delu pesme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << postoji i iznenađene za koje kaže da će veoma biti dirljivo, a nije muzičke prirode.

Da bi saznali o čemu se radi moraćemo da sačekamo početak ili sredinu decembra, kada će pesma i spot ugledati svetlost dana, a do tada uživajte u jednom od hitova Pavla Dejanića:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.