Patetičnim spotom pokušava da povrati bivšu suprugu!

Izvor: Tracara.com, 24.Jun.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patetičnim spotom pokušava da povrati bivšu suprugu!

Ne odustaje u nameri da povrati bivšu suprugu   Američka gumica Paula Patton februara je zatražila razvod od svog supruga Robin Thickea koji je od tada u kontinuitetu javno pokušava da je nagovori da pormeni odluku. Sada je čak i objavio vrlo patetičan spot, kojim apeluje na nju da se pomire! Thicke je objavio spot za pesmu koja nosi naziv Get Her Back, koji je na granici depresivnog i patetičnog. Ali, to nije sve. 1. jula objaviće album Paula koji je u potpunosti posvećen njegovoj bivšoj ženi! Uportnost je majka svih vrlina! :) Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Robin Tik napisao ceo album da bi vratio ženu!

Izvor: Prva.rs, 24.Jun.2014

Početkom ove godine  glumica Paula Paton napustila je svog supruga, pevača Robina Tikea. Šta sve nije pokušao da je vrati, a kulminacija je vrlo patetičan novi hit koji se zove "Get her beack". Da stvar bude još gora Robin 1. jula izbacuje ceo album posvećen supruzi koji će se zvati "Paula". . .

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.