Pas zamenio Kim Kardashian!

Izvor: Tracara.com, 11.Jan.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas zamenio Kim Kardashian!

Kim Kardashian prošle godine bila je zaštitno lice sportskog brenda Skechers. Ovih dana američki mediji sa zadovoljstvom su dočekali novu kampanju pomenutog brenda, čije je zaštitno lice pas, kako bi plasirali vest da je pas zamena za Kim Kardashian.Iz Skechersa naravno tvrde da pas nije zamena već novo zaštitno lice, ali prizanju da Kim nisu ponudili nastavak ugovora.'Nakon što je ugovor sa Kim istekao, nismo potpisiali novi. Kompanija će sa njom ostati u dobrim odnosima kao što je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << učinila i sa prethodnim saradnicima. Ne možemo reći da nam nije pomogla jer smo ostvarili sjajne rezultate, ali sada smo osmislili drugačiju kampanju', stoji u saopštenju za javnost kompanije.Za razliku od njih, ni Kim ni njen PR tim nisu želeli da se oglase. Pogledajte prošlogodišnju i ovogodišnju reklamu. Koja vam je bolja?

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas zamenio Kim Kardašijan u reklamnoj kampanji

Izvor: Blic, 11.Jan.2012

Kim Kardašijan je trebalo da bude na promo plakatima za Superbol, ali je sportski brend "Skečers" koji su glavni sponzori, objavio propagandi materijal na kojima je umesto poznate starlete jedan pas...Iako iz "Skečers - a" tvrde kako pas nije "zamena" već novo zaštitno lice, predstavnici poznatog...

Nastavak na Blic...

Šta mislite ko je zamenio Kim Kardašijan u reklami? (VIDEO)

Izvor: S media, 11.Jan.2012

Prošle godine jedan sportski brend angažovao je bujnu starlet kao zaštitno lice, a ove godine, s obzirom da joj je ugovor istekao, uzeli su nekog drugog..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.