Pas ga ŠČEPAO ZA RUKU, zagrizao mu je celu šaku - Karić ispušta KRIKE: Džukelo, PUŠTAJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:26

Pas ga ŠČEPAO ZA RUKU, zagrizao mu je celu šaku - Karić ispušta KRIKE: "Džukelo, PUŠTAJ" (VIDEO)

Njegovi zubi su u prvom planu na snimku.

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara, Stefana Karića, aktivan je na društvenim mrežama i često deli sa svojim pratiocima kako provodi svoje slobodno vreme.

Osman je sada podelio snimak kako se igra sa psom, dok mu je ruka u njegovoj njuškici. Pas ga je držao zubima za ruku, ali je vodio računa da ga ne povredi.

Kuca je sve vreme mahala repom i pokazivala koliko se raduje zbog ove igre.

- Pusti, j*baću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ti mater. Džukelo, pusti - smejao se Osman i ispuštao krike.

Poznato je koliko i Osman i Stefan vole životinje, pa nema sumnje da ovaj pas dobija puno ljubavi u njihovom domu. Iako njegovi zubi na snimku deluju opasno, vidi se da je pas vodio računa da ni ne ogrebe Osmana.

Srbija Danas/Instagram karic_osman/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.