Paparazzo: Maja Marijana prvi put u javnosti nakon skandala! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paparazzo: Maja Marijana prvi put u javnosti nakon skandala! (Foto)

Maja Marijana uhvaćena u opuštenoj šetnji po gradu.

Pevačica prevazišla probleme i vratila se uobičajenim radnjama.

Nakon što je ima mesec dana haosa koji je veoma teško podnela, Maja se povukla na neko vreme iz javnosti. Gradskim kuloarima su se mogle čuti priče da pevačica izbegava da izlazi van kuće, da se ne viđa sa prijateljima, da je previše smršala…

Naš paparazzo ulovio je u samom centru grada uverio nas da nema istine u tim pričama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Pevačica je ponovo nasmejana i izgleda bolje nego ikada. Toga dana je svojim izgledom napravila pometnju u Knez Mihajlovoj, jer nema osobe koja se nije okrenula u njenom smeru.

- Ponovo sam nasmejana, dobijam komplimente sa svih strana. Promovišem novu pesmu i pripremam mnogo toga sa sve one koji me vole – rekla nam je Maja.


Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Maja Marijana ponovo nasmejana: Dobijam komplimente sa svih strana! (Foto)

Izvor: Svet plus, 16.Jun.2013

Pevačica Maja Marijana nbsp; je prevazišla probleme i vratila se uobičajenim navikama. Nakon što ju je muž pretukao pre nešto više od mesec dana, preživela je pravi haos, koji je veoma teško podnela.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.