Pao na njene čari: Kaća Živković smuvala fudbalera?

Izvor: Svet, 05.Jun.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao na njene čari: Kaća Živković smuvala fudbalera?

Pevačica Katarina Živković smuvala je fudbalera Rada Borka Veselinovića.
Kaća i bivši dečko Nataše Šavije i Barbare Šegetin započeli su romansu prošle nedelje, i to čim su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Živkovićeva je potpuno odlepila za Veselinovićem i nimalo joj nije smetalo što je on još uvek u braku s javnosti nepoznatom ženom, sa kojom ima sina.
Pevačica je u sredu viđena kako se ljubi sa Borkom na nastupu Tropiko benda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gde su se provodili do jutra.
Kaća je bila uznemirena povodom ovih saznanja i molila je novinare da ne pišu o tome.
Nemojte, molim vas! Uništavate mi sve veze. Pustite me normalno da živim. Borka poznajem kratko i zaista je normalan dečko, nemojte i to da mi pokvarite”, kukala je pevačica, piše Kurir.
S druge strane Veselinoć je priznao da je pao na Kaćine čari.
Kaća je bila sa mnom na splavu. Divna je devojka. Za kratak period, koliko je poznajem, shvatio sam da bih s njom mogao da uđem u neku ozbiljnu priču“, iskren je bio fudbaler.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATARINA ŽIVKOVIĆ SMUVALA OŽENJENOG FUDBALERA: Pevačica zavela Veselinovića!

Izvor: Kurir, 06.Jun.2016, 08:15

...Katarina Živković otkida na fudbalere! Nakon veza sa Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom, pevačica je smuvala napadača Rada Borka Veselinovića!..Kako Kurir saznaje, folkerka i bivši dečko Nataše Šavije i Barbare Šegetin započeli su romansu prošle nedelje, i to čim su se upoznali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.