Panika: Ava Karabatić izgubila slike na kojima je gola?

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika: Ava Karabatić izgubila slike na kojima je gola?

Starleta Ava Karabatić se pred dolazak u Beograd, gde će snimiti spot za pesmu „Tri puta“, odmarala u Zadru, a na plaži je izgubila telefon s provokativnim fotografijama.
Starleta se plaši da javnost ne otkrije ko joj je dečko.
Ava voli da se fotografiše, a u telefonu je imala i fotografije na kojima je potpuno naga, dok je na nekima i njen dečko iz Beograda koga krije jer je i on javna ličnost. Celu plažu je digla na noge, ali uzalud“, rekao je izvor „Blica“.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Panika: Ava Karabatić izgubila slike na kojima je gola?

Izvor: 011vodič.com, 09.Avg.2015, 07:48

Starleta Ava Karabatić se pred dolazak u Beograd, gde će snimiti spot za pesmu „Tri puta“, odmarala u Zadru, a na plaži je izgubila telefon s provokativnim fotografijama.. Starleta se plaši da javnost ne otkrije ko joj je dečko.. “Ava voli da se fotografiše, a u telefonu je imala i fotografije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.