Palo RASKRINKAVANJE - Isplivali detalji Panterinog PAKLENOG PLANA za Mionu i Ša: Ima keca u rukavu? Cimer obelodanio sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:51

Palo RASKRINKAVANJE - Isplivali detalji Panterinog PAKLENOG PLANA za Mionu i Ša: Ima keca u rukavu? Cimer obelodanio sve

Nikola Lakić dao sud o novom takmičaru!
Nikola Lakić danas je postao ovonedeljni vođa "Elite", a odmah nakon proglašenja imao je zadatak da cimerima podeli novac za troškove.
Mnogi su mu zamerili da danas nije bio iskren i da je koristio svaku moguću priliku da se ušlihta rijaliti igračima koji imaju jake priče i česta su meta komentarisanja.
Veliku pažnju privuklo je i njegovo obraćanje Stanislavu Krofaku Panteru, koji se nedavno uselio u Belu kuću, a Nikola je za njega imao samo najlepše reči, kao i za njegovog "rivala" Nenada Aleksića Ša.
- Stanislav tri hiljade, pokazao se kao gospodin, pokušavamo da skontamo da li ima nekog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.