Palo POMIRENJE? Sa kim Edo UŽIVA na ZLATIBORU?

Izvor: Svet, 13.Jul.2020, 16:34

Palo POMIRENJE? Sa kim Edo UŽIVA na ZLATIBORU?

Edis Edo Fetić učesnik Zadruge koji je postao poznat još kao “gospodin Torta”, uživa u čarima života nakon izlaska iz rijalitija.
NAJLEPŠE JE SA DECOM! Zbog javne preljube sa Draganom Mitar stavljena je tačka na njegov brak sa suprugom Zilhom, a otkako je u realnom svetu, Edo se ne odvaja od svoje dece!
Na njegovom Instagram nalogu osvanula je objava sa Zlatibora na kojoj uživa sa mališanima, a neki mediji prenose da je čak i njegova zakonita >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << supruga sa njima!

„Pozdrav za vas, sa decom sam na Zlatiboru, odmaram i uživam sa njima”, rekao je Edo za espreso.rs, a na pitanje da li je i Zilha sa njima,odgovorio je kratko:
„Zilha nije sa nama.”
Vreme će pokazati šta će se dalje dešavati, na nama je da budemo strpljivi.
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

 
SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN
The post Palo POMIRENJE? Sa kim Edo UŽIVA na ZLATIBORU? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.