Palma joj je seksi!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma joj je seksi!

Pevačica Mina Kostić se retko pojavljuje u medijima u poslednje vreme, ali zato kada se nađe, zna da kaže nešto što će privući pažnju poput ove čudne konstatacije...

Pevačicu su pitali koji joj je političar najseksepilniji muškarac.

Ona smatra da su političari deo našeg života, ali joj je bilo teško da se odluči ko joj je najseksepilniji...

"Ne gledam ih tako, ne razmišljam o njima. Simpatičan mi je Palma, on mi je seksi", istakla je Mina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za "Alo".

Mina je pre nekoliko godina snimila provokativni spot za pesmu "Grudi od betona" sa bivšim nevenčanim suprugom Igorom Kostićem, a sada je šokirana starletama koje su se latile mikrofona.

- Ovo što se danas plasira je strašno. Nemam komentar. Čvrsto stojim na zemlji. Ja imam ime i prezime i, bila obučena ili gola, ja pevam - zaključila je pevačica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NE KRIJE SIMPATIJE Mina Kostić: Dragan Marković Palma mi je baš seksi

Izvor: Blic, 06.Dec.2016

Pevačica Mina Kostić u poslednje vreme retko se pojavljuje u medijima i svim silama se trudi da privatni život sakrije od javnosti, ali ne krije da gaji simpatije prema ovom političaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.