Pali VRELI DODIRI: Matora ne gubi vreme, SKINULA majicu i prepustila se cimerki - Kako li će Anita reagovati na OVO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 20:55

Pali VRELI DODIRI: Matora ne gubi vreme, SKINULA majicu i prepustila se cimerki - Kako li će Anita reagovati na OVO?

Odnos dve još uvek zakonite supružnice je glavna tema koja trese Belu kuću već nedeljama unazad. Sada je Matora odlučila da padne u ruke takmičarki "Elite" Tamari Glavonjić koja joj je pružila neverovatan ugođaj.

Jovana Tomić Matora se nakon Anitine prevare odlučila da joj izgleda vrati istom merom.

Naime, ona je skinula svoju majicu i prepustila se Tamarinim rukama, koja joj je izmasirala leđa i pružila joj užitak za pamćenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Matora je uživala u ugođaju koji koj je pružila cimerka Tamara u spavaćoj sobi, a svi se pitaju kako li će Matorina supruga Anita reagovati na sve ovo.

Podsetimo, odnos dve supružnice zaokupira pažnju svih već nedeljama unazad. Pošto Aniti izgleda nije bilo dovoljno što je Matoru "nasamarila", kako i Jovana sama kaže, Anita je obećala da joj neće potpisati papire za razvod braka.

Kako će situacija dalje teći, i da li će Anitina ljubavnica Matea Car ući na "elitno" imanje, ostaje nam da ispratimo. Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.