Palata USRED BEOGRADA! Aco Pejović viđen ispred svog raskošnog doma, a evo i koliko ga je koštao

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 19:57

Palata USRED BEOGRADA! Aco Pejović viđen ispred svog raskošnog doma, a evo i koliko ga je koštao

Nakon što je viđen ispred vile u kojoj živi sa porodicom, nije bilo teško pogoditi na šta je pevač trošio honorare koji dostižu zapanjujuće cifre.

Aco Pejović jedan je od najpoznatijih folk pevača na našoj sceni, pa mu je njegov uspeh omogućio da sebi priušti vilu u srcu Beograda.

Pevačeva mala palata je ukrašena zelenom bojom, terasama i visokom i prostranom živom ogradom.

Nedavno je ekipa emisije ''Paparazzo lov'' uhvatila Pejovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u blizini njegove vile u kojoj živi sa suprugom i tri ćerke.

Spekuliše se da, pevačevo imanje, vredi oko 800.000 evra, a osim grandiozne unutrašnjosti, on se može pohvaliti i prostranim dvorištem.

Njegova ćerka, Marija, je diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a skoro se pohvalila da će ići i na specijalizaciju na Vojnomedicinskoj akademiji.

Aco se nikada ne ustručava da javno priča o svojoj neizmernoj ljubavi prema porodici.

- Porodica je moja tvrđava. Njih četiri su moje sidro, ali i moje jedro, motor, pokretači svega. Sav uspeh o kome govorite ne bih imao da njih četiri nisu bile moja podrška, glas razuma - sa osmehom je rekao pevač.

Zatim je nastavio da objašnjava kako je, zbog karijere, samo jednu novu godinu do sad proveo sa njima.

- Te godine sam odlučio da ne radim. Jednostavno, poželeo sam da je provedem sa svojim ljudima. Spakovali smo se i otišli u Rim. Bilo je nestvarno i to je, sasvim sigurno, do sada najlepša novogodišnja noć u mom životu - prisetio se Pejović.

Srbija Danas/YouTube/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.