Pala prosidba: Devojka zaprosila dečka na nastupu Dženana Lončarevića!

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pala prosidba: Devojka zaprosila dečka na nastupu Dženana Lončarevića!

Na nastupu Dženana Lončarevića, devojka je zaprosila svog mladića i on je pristao! Verenički prsten devojka je vešto sakrila kod pevača, a kada je dečko rekao “da” svi gosti u prestoničkom klubu “Kasina”, u četvrtak uveče, oduševljeno su aplaudirali.
Dženan je nastup počeo nekoliko minuta posle ponoći i pevao je  tri i po sata. U jednom trenutku, na bini mu se pridružio i Sale iz Tropico benda pa su kolege i prijatelji otpevali veliki hit “Veruj bratu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svome”.
U sjajnom nastupu uživala je i glumica Mirka Vasiljević, koja je došla sa drugaricama.  Veselo je bilo i u separeu pobednika treće sezone “Velikog brata”, Arse, koji je veliki Dženanov fan.
Nakon “after partija” deo ekipe filma “Bičemo prvaci sveta” došao je u ovaj klub i ostao do ranih jutarnjih sati.




Izvor: Svet.rs
Foto: Promo

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Devojka zaprosila dečka na nastupu Dženana Lončarevića FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Feb.2015

Na nastupu jednog od najboljih klupskih pevača Dženana Lončarevića, devojka je zaprosila svog mladića, koji je bez razmišljanja pristao. Scaron;armantna dama prsten je vešto sakrila kod pevača, a kada je dečko rekao "da " svi gosti u prestoničkom klubu "Kasina " u četvrtak uveče oduševljeno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.