Pakuju DISKVALIFIKACIJU MIljane Kulić: Veliki šef postavio najvažnije pitanje - ceo plan IZAŠAO JAVNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 00:44

Pakuju DISKVALIFIKACIJU MIljane Kulić: Veliki šef postavio najvažnije pitanje - ceo plan IZAŠAO JAVNO

Postavilo se u Beloj kući pitanje lažnog prijateljstva. S obzirom na atmosferu na imanju, mnogi su bili na tapetu. Pa ipak, velika rijaliti trojka je ukrala šou!

U Beloj kući glavna tema Velikog šefa je lažno prijateljstvo, koje je često najbitnije pitanje u kući. Takmičari pokušavaju celo popodne da navedu samo troje učesnika koji se predstavljaju kao lažni prijatelji i moralisti.

Na red je došao Nenad Macanović Bebica, koji je ovu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u "Eliti" jedan od glavnih komentatora.

- Što se tiče njih, moja koleginica Lejdi Di je iskoristila zadatak kod Drveta da dobije čokoladu, a predstavnik Lazar Čolić Zola je uradio to isto zarad višeg cilja a to je da dobije pivo, da diskvalifikuje Miljanu i da pokuša da ispipa Lejdi Di. Taj moralista je tri u jedan, a zalaže se da je protiv višeg cilja. Drugi je Boža koji ovde nikome nije prijatelj -rekao je Bebica.

- Miljana, da li je Bebica imao viši cilj da iskoristi Kuliće i uđe u rijaliti? Zanimljivo mi je da se Bebica i Zola raspravljaju - pitao je Marko.

- Nije, ja kada sam ga videla odsekle su mi se noge. Iako je ušao sada zarad višeg cilja, a prethodno se posvećivao samo meni - rekla je Miljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.