Pa je krenulo! Danijela Vranić: Pre godinu dana sam prvi put okusila alkohol!

Izvor: Svet, 19.Okt.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pa je krenulo! Danijela Vranić: Pre godinu dana sam prvi put okusila alkohol!

naslov: 
Pa je krenulo! Danijela Vranić: Pre godinu dana sam prvi put okusila alkohol!



excerpt: 
Danijela Vranić sinoć je gostovala u emisiji "Dobro veče Srbijo", gde je priznala da je pogešila što je vozila pod dejstvom alkohola, ali se ne kaje...


izvor: 
Puls


tekst clanka: 
Danijela Vranić sinoć je gostovala u emisiji "Dobro veče Srbijo", gde je priznala da je pogešila što je vozila pod dejstvom alkohola, ali joj nije žao što se veselila. Danijela je bila veoma zbunjena dok je pričala sa voditeljkom Jelenom Bačić Alimpić, jer je, kako sama kaže: "Preplavljena sam emocijama. Hoću da se izvinim svima što sam ovako nedorečena."
Intervju je počeo Danijelinim emotivnim objašnjenjima o incidentu koji se nedavno desio, gde su mediji preneli da je pevačica odvedena u zatvor gde je i prespavala jednu noć zbog vožnje pod dejstvom alkohola i da je tukla policajca.
"Puno su o meni pisali, i nije lepo. Te napila se, napala policajca... Ja nisam agresivna i nikada nikoga nisam udarila, a kamoli policajca. Ja gajim veliko poštovanje prema službi, pa pola moje familije je u policiji. Nisam iskoristila ni jednu svoju vezu, prespavala sam u stanici, malo sam i 'svirala klavir'. Šta se desilo? Ja sam temperamentna osoba, i meni se nije svidelo kako se policajci ophode prema meni, jer nisam jedina ja vozila, možda sam najagresivnije vozila, ali nisam jedina. I to mi je zasmetalo", rekla je Danijela, ma šta to značilo. "Ja nisam lažni moralista, i došla sam večeras da sve kažem kako jeste. Živa reč je živa reč", ovo je rečenica koju je Danijela najviše puta u toku emisije ponovila kako bi se opravdala za optužbe koje je prate. Vranićeva je nastavila da priča o incidentu i tome koliko je to pogrešno, sa njene strane ali je dodala: "Samo zato što sam poznata ličnost, to je skandal. Sigurna sam da se svima to dešava, ali novine pišu samo o poznatima. Kajem se što sam vozila te večeri ali se ne kajem što sam se veselila, jer smo slavili pobedu odbojkašica. I upravo su to trenuci zbog kojih mi je muka što sam poznata. Imam 36 godina i tek sam pre godinu dana probala alkohol i mislim da nije fer nazivati me alkoholičarkom. Ja sam vesele prirode i kada sam srećna ja tu sreću delim sa svima. Kada podignem čašicu, svima oko sebe kažem 'Živeli!' ali se to odmah portumači kao da sam alkoholičarka. I verujte da mi je teško o ovome da pričam, ali mislim da moji fanovi zaslužuju ovo", rekla je uznemirena Danijela. A onda, da već iskoristi pet minuta slave koji su je zadesili, pri samom kraju emisije pričala je svom novom albumu i spotu za pesmu "Harfa": "Novi album je spreman, ima deset novih pesama koje sam radila sa Bojanom Vasićem, Kiki Lesandrićem, Marinom... Planiram da ga izdam pre nove godine, a što se tiče promocije, ne znam šta će biti, ali će sigurno biti nešto originalno. Verovatno ću uživo pevati jer sam po tome poznata", završila je Danijela.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.