PUSTIO JEZIK - UDARIO NA PRODUKCIJU! Zvezdanu popustile kočnice: Ona gospođa se baš utripovala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 20:50

PUSTIO JEZIK - UDARIO NA PRODUKCIJU! Zvezdanu popustile kočnice: "Ona gospođa se baš utripovala!"

Šta li će uslediti?

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" zadrugari su bili prilično bučni i nemirni, te su se često kretali po Beloj kući, dok je voditeljka Dušica Jakovljević pokušavala da ih primiri.

Međutim, to se pojedinim ukućanima nije dopalo nimalo, kao recimo Zvezdanu Slavniću, te su je na krajnje podrugljiv način komentarisali, bez obzira što je reč o predstavniku produkcije.

Dok je voditeljka pokušavala da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pročita pitanja, ali i zavede red, Zvezdan je dobacio komentar dok je sedeo sa Anđelom Đuričić na sofi u dnevnom boravku, prilično tiho ali bubica je uspela da ukači njegove reči.

- Al se istripovala - izjavio je Zvezdan aludirajući na Dšicu.

- Ko? - upitala je Anđela.

- Ova gospođa ovde... - odgovorio je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

A post shared by CATWOMAN 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛ (@zadruga_catwoman.2)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.