PUSTI ME! Ana besna, lije suze - ne može da se smiri nakon Zvezdanove diskvalifikacije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 17:52

"PUSTI ME!" Ana besna, lije suze - ne može da se smiri nakon Zvezdanove diskvalifikacije! (VIDEO)

Spomenula i decu!

Rijaliti učesnica, Ana Ćurčić bila je jako nervozna otkako je saznala da je njen bivši nevenčani suprug Zvezdan Slavnić zvanično diskvalifikovan iz "Zadruge", a svoj bes isprazila je na svojoj prijateljici Zorici Marković.

- Neću da pričam. Sad me pusti i prestajem da pričam. Moje je šta imam u sebi i sa čim ću da se borim. Ti vrlo dobro znaš neke stvari, izdržaću - govorila je Ćurčićeva.

-Ti ne vidiš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe - rekla je Zorica.

- Vidim sebe dobro. Meni su deca moja najsvetija na svetu. Neću ništa više da pričam i neću da slušam - govorila je Ana.

- Ćutaću. Hvala ti, Ana. Anči, stvarno ti hvala. Ovo jutros sa tobom što se desilo nema veze sa tobom. Ona je njega nafilovala - dodala je pevačica.

- Za dosta stvari ovde. Sve što je Ana rekla tako će i biti. Sa mnom se družiš četiri meseca i možeš da zamisliš šta je u mojoj glavi, a ne da mi kažeš: "Šta ti imaš sa tim?" - pričala je Ana kroz suze.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.