PUŠTENA IZ PRITVORA! SD SAZNAJE -  Marija Bulat nakon HAPŠENJA ZBOG DROGE: Dobro je, kod kuće je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 16:47

PUŠTENA IZ PRITVORA! SD SAZNAJE - Marija Bulat nakon HAPŠENJA ZBOG DROGE: "Dobro je, kod kuće je!"

Oglasio se njen najbolji prijatelj!

Srbijom je juče prostrujala vest da je Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata, uhapšena dok je navodno kupovala drogu u Beogradu. Mediji su, naime, izvestili da su u akciji koju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom, na primopredaji droge u srpskoj prestonici uhapšena trojica muškaraca i jedna žena. Kasnije se ispostavilo da je reč upravo o Mariji Bulat.

Za naš portal Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danas, oglasio se Marijin i Markov najbolji prijatelj, Pavle Jovanović, koji nam je rekao da je Marija puštena iz pritvora:

Објава коју дели Pavle Jovanovic (@pavlejovanovic.official)

- Čuli smo se sinoć, puštena je. Nemam nikakve informacije detaljnije šta sad sledi, samo znam da je puštena i da je dobro i kod kuće - rekao nam je Pavle za Srbija Danas.

Podsetimo, Marija je bila i nedelju dana učesnik četvrte sezone "Zadruge", ali se baš i nije snašla u pomenutom rijaliti formatu, pa je samo 7 dana boravila u Imaginarijumu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.