PUNIH 9 MESECI ĆUTALA! Oglasila se poznata pevačica i istakla KO treba da pobedi u Zadruzi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2018, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNIH 9 MESECI ĆUTALA! Oglasila se poznata pevačica i istakla KO treba da pobedi u "Zadruzi"!

Još jedna u nizu...

"Zadrugu", rijaliti šou program bez daha već devet meseci gleda milionski auditorijum Televizije Pink, a sva dešavanja u velelepnom gradu nadomak Beograda verno prati i domaća javna scena. Povodom svih dešavanja u "Zadruzi" svakodnevno se oglašavaju brojni pevači, glumci, TV voditelji, sportisti i druge javne ličnosti koje redovno iskazuju svoje stavove, komentarišu sve ono što zavređuje pažnju i pokazuju naklonost prema određenim učesnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada je rešila da se oglasi i folkerka Indira Aradinović Indi.

(VIDEO) Keba žestoko IZVREĐAO Milicu Pavlović, a sad su se zatekli na ISTOM MESTU i evo šta se desilo!

Za razliku od velikog broja svojih kolega, Indi nije želela da imenuje svog favorita, ali je otkrila koje bi to osobine trebalo da ima pobednik prve sezone "Zadruge".

A post shared by INDY Singer (@indy_ara_indira) on Jun 5, 2018 at 8:33pm PDT

- "Zadrugu" gledam kad stignem i ne oglašavam se čitavih devet meseci ko mi je favorit. Ćutanje je zlato u mom slučaju! Neka pobedi najpričljiviji, najsposobniji i najharizmatičniji - poručila je Indi, a da li će tako i biti, ostaje da vidimo 20. juna, za kada je zakazano spektakularno finale.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.