PUNE OČI SUZA I KNEDLA U GRLU: Ovako su Snežana i Ana prokomentarisale slučaj Marjanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUNE OČI SUZA I KNEDLA U GRLU: Ovako su Snežana i Ana prokomentarisale slučaj Marjanović

Snežana je bila baš oštra.

Ana Bekuta i Snežana Đurišić prokomentarisale su slučaj Marjanović ali ni jednoj ni drugoj nije bilo nimalo lako da o tome pričaju.

- Ne bih ja o tome, to se mnogo zakuvalo, zamrsilo, mnogo nejasnih stvari tu ima. Mnogo dugo sve to traje, za mene je strašan način na koji je otišla. Otišla je jedna mlada osoba, majka jednog malog deteta, kojem je neophodna majka dok odraste. To je zaista užasno i volela bih da imamo što manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takvih stvari... Ne volim ta nasilja, tuče i ubistva. Mislim da ljudi u nedostatku inteligencije idu na nasilje - poručila je Snežana Đurišić.

Sa druge strane, Ana Bekuta kaže da je užasnuta čitavim slučajem.

POBESNELA NA INSTAGRAMU: Marija Šerifović poslala kolegama poruku KOJA se pamti!

- Ne mogu da komentarišem. To je sve užasno i tužno - kratko je rekla Ana Bekuta koja je na molbu  da prokomentariše famu koja se podigla oko slučaja Marjanović, odgovorila:

OPASNA PRETNJA: Karleuša poručila Popoviću - Jahaću te kao Brena!

- Odvratno mi je, zato i ne želim da pričam o tome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.