Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2020, 13:03

PUKLO PRIJATELJSTVO: Kija izbrisala Matoru ZAUVEK!

Nakon informacije da Kija Kockar i Jovana Tomić Matora više nisu u kontaktu, rijaliti zvezda je istakla da smatra da je pevačica ljuta na nju zbog Lune Đogani i Anabele Atijas. KIJA: „NE DUGUJEM JOJ OBJAŠNJENJE!” Za razliku od Jovane, Kija nije želela detaljno da komentariše ovu priču, ali je potvrdila da je njihovo prijateljstvo završeno. The post PUKLO PRIJATELJSTVO: Kija izbrisala Matoru ZAUVEK! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PUKLO PRIJATELJSTVO Kija Kockar OTPISALA DRUGARICU za sva vremena zbog Lune Đogani: "Više me ne zanima"

Izvor: Blic, 07.Jul.2020

Prijateljstvo između Kije Kockar i Jovane Tomić Matore definitivno je puklo. Mnogi navode da je glavni razlog Matorino konstantno druženje sa Lunom Đogani i Anabelom Atijas tokom boravka u Zadruzi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.