PUKLA VEZA - UHVAĆENA U KREVETU SA DRUGIM: Maja Marinković nabila rogove Bilalu sa tetoviranim frajerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 07:49

PUKLA VEZA - UHVAĆENA U KREVETU SA DRUGIM: Maja Marinković nabila rogove Bilalu sa tetoviranim frajerom

Zar je već do toga došlo?

Maja MArinković i Bilal Brajlović su nakon kraja "Zadruge 6" uplovili u ljubavnu romansu, iako se tome niko andao nije, budući da su se tokom rijalitija u jednom periodu gledali preko nišana.

Ono što je mnoge iznenadilo, jeste da su u po okončanju finala, čak planirali i zajednički život u Sarajevu i da je trebalo da otpočnu zajednički biznis. Međutim, reklo bi se da je svemu tome došao kraj.

Maja je na svojim socijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama podelila snimak na kom se vidi kako pored nje u krevetu leži muškarac tetoviranih leđa, a očigledno je da to nije Bilal Brajlović.

Bivša zadrugarka je čak uputila i provokaciju na njegov račun i time jasno stavila do znanja da ga je "odjavila" odnosno da su svoju romasu prekinuli.

-  Izvini Biki - glasio je opis koji je stavila.

D li su zaista prekinuli svoju romasnu, što mnoge ne bi iznenadilo, ostaje nam da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.