PUKLA TIKVA, ZARATILE ANA ĆURČIĆ I ZORICA MARKOVIĆ! Optužbe samo pršte: To što govoriš nije istina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 16:50

PUKLA TIKVA, ZARATILE ANA ĆURČIĆ I ZORICA MARKOVIĆ! Optužbe samo pršte: "To što govoriš nije istina!"

Niko se nije nadao da do ovoga može doći!

Od samog starta, kad je Ana Ćurčić kročila na tlo Bele kuće, njeno prijateljstvo sa Zoricom Marković neprestano je tema komentarisanja mnogih zadrugara, ali i javnosti.

Međutim, čini se kao da u poslednje vreme, drugaricama ne cvetaju ruže, te da im je prijateljstvo na klimavim nogama. Da li je to trenutno i bezazleno ili možda značajno za njihov odnos, ostaje nam da ispratimo.

- Nisi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi rekla za čarape, rekla si mi otišla si pre tri sata - rekla je Ana.

- Nemoj da se pravdaš! - odgovorila je Zorica.

- Ne, nego mi govoriš nešto što nije istina! -začudila se Ana.

- Meni je zvučalo da sam otišla po čarape i da se nisam vratila. Ja sam se vratila to je poenta - nastavila je.

- Sve što ti ja kažem, kažem ti otvoreno, ali nadam se da ćeš shvatiti na pravi način. Nadam se da ćeš shvatiti koliko sam iskrena prema tebi, do koske - rekla je Zorica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.