PUKLA SAM! Dalila napravila SCENU - pogledajte šta je uradila sa BURMOM koju joj je Dejan VRATIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 08:45

"PUKLA SAM!" Dalila napravila SCENU - pogledajte šta je uradila sa BURMOM koju joj je Dejan VRATIO! (VIDEO)

Nije joj teško palo

Brak Dalile i Dejana Dragojevića je na klimavim nogama otkako su ušli u rijaliti "Zadruga".

U njihov odnos umešao se Filip Car, koji gaji simpatije prema Dalili i to ne krije, a ni ona nije ravnodušna prema njemu, barem kako se spekuliše među zadrugarima.

Oni su sinoć imali žestoku svađu, nakon koje je Dejan Dalili vratio burmu (pogledajte OVDE).

Nakon što je prsten stavio u njen džep, Dalila je otišla u pušionicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i razgovarala sa Markom Đedovićem i Mensurom Ajdarpašićem, kada je otkrila šta će uraditi sa burmom.

- Sad može dve da stavi - rekao je Mensur.

-  Onu drugu ću oko vrata - rekla je Dragojevićka, a zatim je uhvatila Jovanu Tomić Matoru za ruku, pa počela da peva i igra.

- Ženi toj, sad je kraj, a zatim od Cece: "Pukla sam kompletno. Ljubav ili šok šta je znaću sutra ja... Bromazepam jedan ili dvaaa - pevala je Dalila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.