PUKLA MI JE GRUDNA KOST! Srpski reper sleteo autom u provaliju - zdravstveno stanje se zakomplikovalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 14:01

"PUKLA MI JE GRUDNA KOST!" Srpski reper sleteo autom u provaliju - zdravstveno stanje se zakomplikovalo

Trebalo bi da miruje!

Popularni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je doživeo strašnu saobraćajnu nezgodu.

On je sleteo kolima u provaliju, a auto završio potpuno smrskan, sva sreća on i njegova devojka koja je u tom momentu bila sa njim u automobilu su prošli nepovređeno.

Reper se sada oglasio putem društvenih mreža i otkrio je da se njegovo zdravstveno stanje zakomplikovalo.

- Juče su ustanovili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na skeneru da mi je pukla grudna kost celom dužinom jer sam bio tvrdoglav. Posle saobraćajne nesreće, koja je bila pre pet dana, nisam išao na preglede, nastupao sam tako pun gas. Mislio sam da je sve okej, ali sam ugrozio sebi zdravlje - rekao je Desingerica i dodao da ga to neće sprečiti da nastupa iako bi trebalo da odmara:

- Trebalo bi da otkažem sve nastupe, da ležim, ali Desinger nije cava. Samoinicijativno ću doći na nastup, samo ću morati malo da smanjim gas, što je veoma teško, ali pokušaćemo nešto. Biće sve okej. Idem polomljenih grudi na nastupe, pa ako mi bude mnogo loše, ne znam, kolabiraću - rekao je reper.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ozbiljan intervju

♬ original sound - DragomirDespic_design

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.