PUKLA KAO VODITELJKA! Da bi zaradila za koricu hleba mora da menja profesiju - zar će OVIM da se bavi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 19:24

PUKLA KAO VODITELJKA! Da bi zaradila za koricu hleba mora da menja profesiju - zar će OVIM da se bavi?

Ovome se niko nadao nije!

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić, a sada novopečena voditeljka je trenutno jedno od najvoljenijih, ali i najomraženijih imena na domaćoj javnoj sceni. Dok je jedni obožavaju, drugi ne mogu očima da je gledaju.

Svoj publicitet je odlučila da iskoristi na najbolji mogući način, a to je da profitira od istog, te je pored nove profesije - novinarstva, voditeljstva, odlučila da pridoda i još jednu, veoma aktuelnu profesiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zadrugarka je odlučila da se oproba kao influenserka, te je pored TikTok naloga, odlučila da otvori i nalog na socijalnoj platformi Jutjub i time pridoda još jednu "titulu", a to je jutjuberka.

Verovatno znajući da je i te kako unosan biznis, krenula je pomenutim stopama, ali naravno zluradih i podrugljivih komentara uvek ima.

Što bi neki rekli, ne ide joj posao voditeljke, propala je, pa je morala brže bolje da pronalazi novi posao.

Bilo kako bilo, Đuričićeva je odlučila da se oproba i u ovim vodama, a kako će u istim plivati, ostzaje nam da pomno ispratimo.

- Iznenađenje! Od sada ćete moći da me pratite i na Jutjubu... Napravila sam novi kanal i očekujte uskoro nove zanimljive videe... - obradovala je Anđela svoje fanove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.