PUKLA BRUKA NA FINALU - zbog vrele akcije zatresao se studio: Pozvala ga je u toalet bez srama

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 22:00

PUKLA BRUKA NA FINALU - zbog vrele akcije zatresao se studio: Pozvala ga je u toalet bez srama

Sad se sve zna!

Večeras se odigrava superfinale šeste sezone, a u studio kdo Dušice Jakovljević su došli Marko Marković i Žana Omnia.

Ipak Marka je odmah krenuala da proziva Slađa Lazić koja je baš na niski način napala Crnogorca.

- Ja sam rekla kad je Ćertić pričao o njegovoj bivšoj Staniji, ajde da je okej kad pričaju za njega, ai njegovu bivšu to nije okej. Pozdrav za Staniju, to je bivša devojka i mogao je da stane. Samo se svađa sa ženama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa muškarcima gleda u pod - umešala se Slađa.

- Nema potrebe da odgovaram - dodao je Marko.

- Mislim da Slađa ovako priča jer nije mogla da ima Marka - poručio je Ša.

- Mogla sam da ga imam, ali nisam htela da ulazim u kokošinjac i akvarijum - odbrusila je Slađa.

- Ja samo želim da kažem da me je Slađa zvala da idemo u toalet, iako je tada bila u odnosu sa Markom Smiljićem. Pa kad nije dobila ono što želi, sada priča ovako - govorio je Marko.

- Ja nisam želela da budem deo tog kokošinjca, žao mi je što nisam povela drugarice, da me brane. Marko je jedina muška sponzoruša u kući, da sam želela se*s, imala bih ga - branila se Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.