PUKLA BRUKA - Andreanu Čekić ostavio dečko zbog pomirenja sa bivšom! Ovako je govorila o velikoj ljubavi sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 15:52

PUKLA BRUKA - Andreanu Čekić ostavio dečko zbog pomirenja sa bivšom! Ovako je govorila o velikoj ljubavi sa njim

"On se takođe ženio, ja sam se udala i razvela, ali ovo što imamo sada je ono pravo", govorila je Andreana.

Pevačica Andreana Čekić raskinula je sa dečkom muzičarem Acom zbog mlađe koleginice Mire Jovanović, piše "Informer".

Kako mediji prenose, njen dečko ju je ostavio jer se pomirio sa bivšom.

Aca i Mira su godinama bili zajedno pa je onda u celu tu priču umešala prste Andreana. Sa njim je bila mesecima u vezi međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na jednoj svirci u Austriji su se Mira i Aca sreli i odmah obnovili romansu nakon čega je on Andreanu ostavio - kaže izvor za pomenuti portal.

A post shared by Mira Jovanovic (@mira_jovanovicc)

Andreana je nedavno govorila o velikoj ljubavi sa svojim izabranikom, te navela da je on njena mladalačka ljubav. Takođe je rekla i da su oboje bili venčani, da su bili u kontaktu tokom brakova, ali da nikada nisu prevarili svoje partnere:

- Ženska osoba koja odraste bez oca u svima traži zaštitničku figuru. Zbog toga sam često mešala babe i žabe. Sada imam partnera, ali ne želim da kažem ni ko je ni šta je. Presrećna sam i rekla bih da to traje ceo moj život. O mom ljubavnom životu se ništa ne zna. Žena sam koja ima tajne, a on je moja mladalačka ljubav. S njim sam bila kada sam imala 19 godina. Tada nije išlo, pustio me je da izgradim svoj život i karijeru i mislio je da će mi bez njega biti bolje. Sada smo opet zajedno, a u međuvremenu sam shvatila da sve su sve druge veze nakon naše bile osuđene na propast. On se takođe ženio, ja sam se udala i razvela, ali ovo što imamo sada je ono pravo. Bili smo u komunikaciji dok smo bili u brakovima, ali nikada nismo varali svoje partnere - izjavila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andreana Čekić raskinula sa dečkom, ostavio je zbog mlađe koleginice

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023

Pjevačica Andreana Čekić raskinula je sa dečkom muzičarem Acom zbog mlađe koleginice Mire Jovanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.