PUKLA 300.000 EVRA! Aleksandra Mladenović uložila ogroman novac u ovo: Bila sam u pustinji na 50 stepeni, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 16:18

PUKLA 300.000 EVRA! Aleksandra Mladenović uložila ogroman novac u ovo: "Bila sam u pustinji na 50 stepeni, ali..."

Uživala je dok je vredno radila na ovom projektu!

Aleksandra Mladenović rešila je da pokloni publici novi album koji nosi naziv "Predstava". Pevačica nije štedela kada je ovaj projekat u pitanju, pa je uložila čak 300.000 evra.

Zbog snimanja spotova za ovaj album, pevačica je dosta putovala, a uspomene iz Dubaija će joj zauvek ostati u sećanju.

- U Dubaiju sam snimala u pustinji i to mi je bio izazov. Oduvek sam želela spot u pustinji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i, eto, potrudila sam se da to realizujem. Jeste bilo 50 stepeni, ali bilo je interesantno - rekla nam je Mladenovićeva, koja cifre nije htela da komentariše.

Zbog drugog spota, međutim, išla je u Firencu.

Ovim gradom u Italiji posebno je ostala očarana, pa planira da ga poseti i u privatnoj režiji.

- Što se tiče Firence, svako ko je posetio taj grad zna koliko je čaroban. Uživala sam i posetiću ga opet - rekla je Aleksandra za portal Srbija Danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.