PUKAO POD STARE DANE! Zvezda serije Prijatelji slao BEZOBRAZNE poruke tinejdžerki! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2021, 10:13

PUKAO POD STARE DANE! Zvezda serije "Prijatelji" slao BEZOBRAZNE poruke tinejdžerki! (FOTO)

Ipak, nije mu zamerila.

Kejt Haralson, 20-ogodišnja lična asistentkinja, u intervjuu za sajt "PageSix" odlučila je da raskrinka holivudske zvezde koje, tvrdi ona, na aplikaciji za upoznavanje "Raya", tzv. "selebriti Tinderu", iskorišćavaju mlađe žene. Ona se u maju prošle godine "mečovala" sa glumcem Metjuom Perijem (51), a sad je otkrila i kakve poruke joj je slao.

Atraktivna plavuša objavila je video na TikToku i napisala: "Kad se iz zafrkancije spojite sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Perijem, a on vas nazove preko Fejstajma i postavi vam 20 pitanja...".

Junak hit TV serije "Prijatelji" devojku, kojoj je tad bilo 19 godina, navodno je, između ostalog, pitao i "je li star kao njen otac".

- Mnogi su me kritikovali i govorili da sam zlonamerna zato što sam objavila detalje našeg razgovora. Osećala sam se loše zbog toga, ali istovremeno mislim kako ljudi moraju da budu svesni činjenice da mnogi muškarci u Holivudu ovako koketiraju sa svim tim mladim devojkama - izjavila je Kejt.

Haralsonova tvrdi da je sa slavnim glumcem komunicirala prošle godine, baš u razdoblju kad se on nakratko razišao s aktuelnom verenicom Moli Hurvic (29), s kojom se viđa od 2018. godine.

Haralsonova je mislila kako bi komunikacija s glumcem iz "Prijatelja" mogla biti smešna i zabavna.

- U stvari nikad nisam ni gledala 'Prijatelje'! Peri me u jednom trenutku pitao ima li godina koliko i moj otac, na šta sam mu odgovorila da je samo godinu dana stariji... Na to se samo nasmejao. Ponekad sam se tokom tih naših poziva osećala nelagodno, iako njemu razlika u godinama očigledno nije smetala. Meni je bilo čudno da razgovaram s nekim ko bi mi po godinama mogao biti otac, pogotovo kad je i on sam znao koliko sam ja mlada - izjavila je Haralsonova.

U međuvremenu je, kaže, odlučila da izbriše snimak jer misli da je Peri "drag momak".

- Nikad se nismo lično sreli, iako je on to hteo. 'Možda jednog dana možeš da uradiš kovid test i dođeš', rekao mi je - otkrila je 20-ogodišnjakinja, a prenosi Dejli Mejl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.