PUKAO JOJ FILM: Matora iznela sve o Aniti Stanojlović - Nakon ovoga SLEDI RASKID sa Anđelom: Biće im gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 03:22

PUKAO JOJ FILM: Matora iznela sve o Aniti Stanojlović - Nakon ovoga SLEDI RASKID sa Anđelom: "Biće im gore"

Jezik za zubima nije mogla da drži. Niti treba, ipak je ovo rijaliti.

Žurka u Eliti je već uveliko startovala i reklo bi se da sve ide po dobrom starom šablonu - drami.

Jovana Tomić Matora pričala je sa Lejdi Di i cimerkama o Aniti Stanojlović, Anđelu Rankoviću i njihovom ponašanju. Mogao bi se izvući zaključak da joj je pomalo pukao film. Evo i zbog čega.

- Ima da bude gora nego sa mnom. Drži u sebi sve, pući će. To što taj brak nije došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod nas, ne znači da ja nisam u braku. Brak ti je u glavi, zna se šta je brak, brak je da s nekim želiš da provedeš život, da stupaš u nešto, zato se meni ta veza, koliko god sam više volela Sanju, svidela, jer sam sa Anitom to videla, verovala sam u to. Šta je rekla kod Sanje Marinković?! Ona je rekla da je to htela. Zato tebi ja kažem, to me je pre pogađalo, ali je toliko ružno i sa njegove i njene strane, da mene ponizite zato što se gej brak ne važi. Anita je Slađi Poršelini rekla: "Nećemo da idemo u Crnu Goru" - rekla je Matora.

- Devojka svojim izjavama samu sebe ukopava - rekla je Lejdi Di.

Detaljnije o ovoj temi, u nastavku teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.