PUKAO JE MOST, SVI SMO PALI U VODU! Naša poznata pevačica PROŽIVELA PAKAO: Bila sam IZBEZUMLJENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

"PUKAO JE MOST, SVI SMO PALI U VODU!" Naša poznata pevačica PROŽIVELA PAKAO: "Bila sam IZBEZUMLJENA!"

"Momak me je gurnuo u stampedo i vikao da tonemo..."

Pevačica folk i krajiške muzike Stanojka Mitrović Ćana ispričala je neprijatno iskustvo koje je doživela na jednom splavu tokom nastupa.

Ona se požalila kako jednom nije bila svesna situacije u kojoj je završila, ali isto tako da je upala u vodu.

- To je stvarno bilo jezivo. Vrate mi se slike kad se vratim na to mesto. Čekala sam da se završi pesma mog kolege i da krenem ja da pevam. Odjednom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastao haos i mislila sam da se neko potukao. Međutim obezbeđenje je stajalo i onda sam shvatila da je nešto drugo u pitanju. Momak me je gurnuo u stampedo i vikao da tonemo. Izbezumljena sam bila. Preko malog mosta smo krenuli, pukao je most, svi smo upali u vodu i nastao ja haos. Tada sam sa splavovima završila i na njima ne pevam - zaključila je Ćana u emisiji "Grand magazin".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.