PUJ PIKE NE VAŽI: O njegovom seksu sa Nikolom priča cela Srbija, a on je VAN SEBE OD BESA

Izvor: NaDlanu.com, 13.Apr.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUJ PIKE NE VAŽI: O njegovom seksu sa Nikolom priča cela Srbija, a on je VAN SEBE OD BESA

Velika se prašina podigla zbog izjave Baneta Đokića da je sa Nikolom Lakić imao nešto više od prijateljstva.

Bane je za Svet izjavio da je šokiran pričom koja se pojavila u medijima kao i da nikada nije rekao da je spavao sa Nikolom.

“Ja sam van sebe zbog lažne izjave koja je izašla u moje ime, da sam imao seks sa Nikolom. Nemam reči, zaista! Nikola i ja smo dobri drugari sa Farme i dečko je jako vredan.

Bili smo od prvog dana zajedno u poslovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << brinuli smo oko životinja i oko štale. Kod njega mi se dopada samo što nije lenština ali ništa osim toga.

Meni ovakva vrsta reklame ne treba. Nikolu poštujem, isto kao i njegovu majku koja je bolesna i mislim da ni njoj ovakve pričene prijaju."

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.