PUĆI ĆU, NE MOGU DALJE, PUSTI ME! Zvezdan zapretio Anđeli raskidom - ona ne može da veruje šta je snašlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 07:39

"PUĆI ĆU, NE MOGU DALJE, PUSTI ME!" Zvezdan zapretio Anđeli raskidom - ona ne može da veruje šta je snašlo

Priznao da je emotivno potpuno razoren!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuručić su noćas obavili ozbiljan razgovor, a Zvezdan je pokušao da joj objasni da greši jer je ljubomorna na Maju Marinković. Zapretio joj je da je spreman da se raziđe sa njom ukoliko ona nastavi da mu pravi ljubomorne scene.

- Nisam te napala - rekla je Anđela.

Nisi ti mene napala, nisi svesna. Zašto mene nisi udarila. Šta me dr*aš. Razmisli malo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nabijaš mi nervozu. Ja pričam generalno. Ja sve vidim, gledam periferno. Ja svaku mimiku vidim, znači razumno ti kažem. Ja bih ti rekao u pravu si ok je. Ne mogu, pući ću, mnogo sam umoran. Kažem ti ako sam raskrstio sa Anom, mojom bivšom ženom, pa mogu i sa tobom. Ti sa tim što sada radiš, je stvarno glupo. Nemoj da me nerviraš. Mnogo bi bio opušteniji kada bi bili napolju. Ja znam da ti se ne dajem toliko koliko mogu, ali trudim se. Razumem te - rekao je Zvezdan.

Meni samo fali da se povrati poverenje - rekla je Anđela.

- Neće ništa to promeniti, što se tiče toga rasturen sam. Da ona nije došla ne bi bilo ništa - rekao je Zvezdan.

- A ti misliš da nema dovoljno tolerancije prema tebi? - rekla je Andjela.

- Emotivno sam rasturen, umoran, pusti me. Ništa se neće prometiti, ja ti samo kažem. Ako ne možeš to da guraš nemoj. Ti imaš sve kada si srećna, je l' tako? Ja apsolutno vidim da si se promenila, to želim da se menjaš, ali kažem ti ja sam mrtav. Borimo se, da ona nije ušla bilo bi totalno drugačiji tok rijalitija. Ne mogu da budem ne fer prema tebi. Ali kažem ti da mogu da ti sve dam, ali je razlika da mi se sada dešava da sam iscrpljen, dalje ne mogu. - rekao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.