PUBLIKA DONELA ODLUKU: Evo KO je ove nedelje NOMINOVAN u rijalitiju Zadruga! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUBLIKA DONELA ODLUKU: Evo KO je ove nedelje NOMINOVAN u rijalitiju "Zadruga"! (VIDEO)

Odluka je pala!

Svi zadrugari ove noći birali su koga će od svojih cimera sačuvati i priuštiti mu dalji boravak na imanju, ali i koga će poslati u izolaciju i ostaviti ga da se bori za opstanak.

Ukućani su birali između Stefana Karića i Ive Grgurić, a njihovim glasovima doprineli su da Iva u narednim danima boravi u izolaciji sa još jednim cimerom.

Kako je neminovno da i publika da svoj glas o tome ko bi po njihovom mišljenju trebalo da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenje, voditelj Ognjen Amidžić zamolio je pojedine takmičare da ustanu kako bi mogao da im saopšti ko je od njih ove nedelje imao najmanju podršku.

U ovom slučaju je to bio Nikša Kokanović, a on će se u nedelju sa Ivom naći u duelu gde će se borba nastaviti.

Evo kako je to izgledalo.

Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.