PSOVAO MI JE TROMESEČNU BEBU! Učesnica Parova iznela stravične optužbe na račun Andrije Ere Ojdanića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSOVAO MI JE TROMESEČNU BEBU! Učesnica Parova iznela stravične optužbe na račun Andrije Ere Ojdanića

Užasavajuće...

Žestoke optužbe pale su večeras na račun popularnog pevača.

Marina Cvetković Barbi otkrila je da je u svađi sa Erom Ojdanićem za kog je rekla da bi propao i da bi svi na njega zaboravili da nije bio u "Parovima".

- Obrukao me je dok sam bila u "Parovima" jer mi je dok sam spavala skinuo majicu i ljubio me po grudima.  Zvala sam ga da izgladimo odnose, ali on mi je psovao familiju i zbog toga svega je postupak tužbe startovao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Molio me je i plakao da ga ne tužim i obećao mi je karijeru, ali nije to ispunio još mi je i psovao porodicu u koju spada i moja tromesečna beba zato sam ga tužila - objasnila je Barbi.

Goran Kaleb Mič je pitao Barbi da li bi, da joj je Era pomogao pri karijeri, snimak tog ljubljenja bio izbrisan i njena deca to više ne bi mogla da vide.

Barbi je zbog toga totalno poludela i posvađala se sa njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.