PSIHOPATA! Maja Marinković ZAVRŠILA U KREVETU sa Filipom Carem: Ti si kao ja! Ne možeš da BUDEŠ SAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 22:20

"PSIHOPATA!" Maja Marinković ZAVRŠILA U KREVETU sa Filipom Carem: "Ti si kao ja! Ne možeš da BUDEŠ SAMA!"

"Opet si najgora!"

Ovonedeljni potrčci koje je izabrala vođa, Aleksandra Nikolić, su Maja Marinković i Milan Janković Čorba. Kako je Čorba napustio izolaciju, tako je došao Filip Car na Majin krevet.

Filip Car se odmah bacio na krevet Maje Marinković, pa sa njom popričao o njenom ponašanju i dešavanjima.

- Ponašanje u momentima ti je haos - rekao je Car.

- Kao psihopata - dodala je Maja.

- Da si normalna, on bi ti prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko svega. Preterali ste, on ti isto govori svašta, gađate se, ti štipaš, grizeš... Trebalo je da budeš mirnija ako ti je oprostio sve. Biću realan, on zna kakva si i gasira te, ali i ti njega, na najgori mogući način. Večeras ćeš da ga provociraš, počećeš sa Čorbom da se muvaš, poznajem te. A pre neki dan si rekla da je klošar - istakao je on.

- Nikad ga nisam uvredila - nadovezala se Marinkovićeva.

- Moraš samo da znaš da u svakom odnosu ti ispadneš budala. Ti si ko i ja, ne možeš da budeš sama. Ako želiš dobar odnos sa Janjušem, ne provociraj ga - rekao je Car.

- Neka ne provocira on mene. Kako da iskuliram sve? - pitala je Maja.

- Prave devojke se posvete sebi kad završe vezu, a ne drugoj osobi. Kad si skuvala nešto? Imaš 25 godina - dodao je Filip.

- Smara me to. A što ne mogu da imam dobar odnos sa drugim? - pitala je Marinkovićeva.

- Zato što si opet najgora. Sad ćeš da kreneš druženje 24... Posveti se sebi! Vi imate bolesnu ljubav. Kao Mina i ja što smo imali, mi sad i kad se svađamo, imamo više emocija nego neke veze... - poručio je Car.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Danijel Višić za Srbija Danas nakon IZBACIVANJA: "Miljana mi je NAJVEĆA GREŠKA!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.