PSIHOPATA BOLESNI! POSLE 25 ŠAMARA ME JE LJUBIO! Tara kukala zbog Ša, a onda on pomenuo svoj BRAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 15:58

"PSIHOPATA BOLESNI! POSLE 25 ŠAMARA ME JE LJUBIO!" Tara kukala zbog Ša, a onda on pomenuo svoj BRAK

Na zaustavljaju se!

Tara Simov došla je u pušionicu, pa krenula da plače i žali se cimerima na ponašanje Nenada Aleskića Ša, a onda je sve to prekinuo on, kada im se pridružio i seo pored nje.

- Psihopata bolesni! Dva šamara. On je posle 25 šamara legao pored mene prošle godine i ljubio me - plakala je Tara, a ona je u pušionicu došao i Ša.

- Sad je ona jadna. Niko je ne dira. Nijednu svađu u braku nisam imao, sve je bilo savršeno, ali neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvari nisu funkcionisale. Znaš li koliko je žena želelo da bude sa mnom? Znaš koliko kvalitetnih žena? - rekao je Ša, kad je ona napustila izolaciju.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.