PSIHIJATRIJSKA DIJAGNOZA! Miljana Kulić OTKRILA sve o svojim PROBLEMIMA, LEKAR joj ovo POTVRDIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSIHIJATRIJSKA DIJAGNOZA! Miljana Kulić OTKRILA sve o svojim PROBLEMIMA, LEKAR joj ovo POTVRDIO!

Nije joj lako!

Miljana Kulić je gostujući u jednoj emisiji otkrila sve o svom emotivnom stanju, kao i zdravstvenim problemima sa kojima se nosi.

 Naime, Miljana je nedavno izašla iz jednogodišnje i veoma turbulentne veze i otkrila da ju je ovo mnogo koštalo u emotivnom smislu.

- Ja bih mogla svima da delim savete svima kada je u pitanju ljubav, a ja nemam pojma ništa kada sam ja u pitanju. Meni je moj psihijatar rekao da sam ja emotivno nestabilna, eto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je moja dijagnoza, zašto da krije. Ja sve radim u vezi, kuvam, perem, peglam, čuvam dete, a on spava do pet popodne, glumim mu mamu - rekla je Miljana.

Miljanu je sa pažnjom slušala pevačica Goca Božinovska koja je sve ovo prokomentarisala.

- E onda i ja imam tu dijagnozu, pošto posle izvesnog vremena i ja počnem da glumim mamu, a to njima smeta, beže od toga. Miljana, ti i ja imamo istu dijagnozu - rekla je Goca Božinovska.

Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.