PSIHIJATAR ĆE ŽIVETI MESEC DANA SA MNOM Važna osoba je to preporučila Miljani Kulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2020, 08:03

"PSIHIJATAR ĆE ŽIVETI MESEC DANA SA MNOM" Važna osoba je to preporučila Miljani Kulić

Smatra da je doživela medijski linč.

Miljana Kulić nakon učešća u rijalitiju "Zadruga 3" uživa sa svojim sinom Željkom u porodičnoj kući u Nišu.

Kulićeva je otkrila kako više neće davati izjave za medije, ali je napravila izuzetak i pritom otkrila da je angažovala psihijatra kojeg joj je predložila Milica Mitrović.

- Ja sam doživela linč i takvu medijsku torturu. Radim na sebi, psihijatar mi dolazi iz Beograda da živi mesec dana sa mnom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teta Milica mi ga je poslala, mislim predložila. On će da mi pomogne, da vidi šta mi je, da odredimo terapiju. Radiću na svom fizičkom izgledu. Brinuću o sinu. Držaću lajvove i to će biti način na koji ću ja davati materijal medijima - rekla je Miljana za "Informer".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Ceca snimila Anastasiju kraj bazena: Igra u šorciću, meša kukovima kao nikad - BAŠ JE S*KSI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.