PSIHIČKI ME UBIJA ŠTO BLATE STANIJU: Asmin očajan, potpuno se slomio, a evo šta je imao da poruči

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 17:21

"PSIHIČKI ME UBIJA ŠTO BLATE STANIJU": Asmin očajan, potpuno se slomio, a evo šta je imao da poruči

Pati za Stanijom!

Regionalna javnost danima bruji o ljubavnom trouglu koji čine učesnica "Elite" Aneli Ahmić, njen suprug Asmin Durdžić i njegova sada već bivša verenica, starleta Stanija Dobrojević.

Durdžić se sada oglasio za medije i izneo svoju stranu priče i odgovorio na brojne Aneline optužbe.

Aneli je u "Eliti" iznela mnoštvo informacija iz vašeg privatnog života, o tebi bruji domaća javnost... Kako komentarišeš sve o čemu se danima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priča?

- Strašno mi je sve što Aneli priča u "Eliti", ubija me sve to psihički. Previše mi je to. Da je nešto istina, bilo bi mi lakše, ali kada takve stvari za mene priča takav profil ljudi poput Aneli i njene sestre... Blate Staniju, najviše me to ubija psihički, kad takve žene blate ženu poput Stanije, rekao je za Pink.

Ekskluzivnu ispovest bivšeg verenika Stanije Dobrojević o Anelinoj krađi, boravku u zatvoru i prevarama, kao i šta je rekao o navodima da ima sina u domu saznajte klikom OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.