P*ŠAĆE PO KRISTIJANU GOLUBOVIĆU! ISPLIVALE INFORMACIJE iz spoljnog sveta o zadrugaru: MUŠKA HOSTESA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 16:18

"P*ŠAĆE PO KRISTIJANU GOLUBOVIĆU!" ISPLIVALE INFORMACIJE iz spoljnog sveta o zadrugaru: "MUŠKA HOSTESA!"

Najavio je haos, a kada je ušao u Zadrugu...

Jelena Krunić, bivša rijaliti učesnica "Zadruge" oglasila se za naš portal Srbija Danas, kako bi nam rekla nešto više o Alenu Hadroviću, novom zadrugaru, koji je pred rijaliti došao u medije tako što je navodno bio sa Zerinom Hećo.

- Poznajem ga već 10 godina. Bio je obični promoter, koji je imao od svake rezervacije procenat. Kapiram da je sada došao do statusa menadžera, ne verujem da je suvlasnik. Tačnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muška hostesa. Postao je jako bahat kada je govorio da ulazi u Zadrugu. - govori Jelena za Srbija Danas i dodaje:

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on Aug 28, 2020 at 12:42pm PDT

- U Zadrugu nije ušao preko Zerine, već potpisavši ugovor, kako je meni rekao, u Šiša Hilu, potpisao je 2-3 meseca pred početak. Nema veze sa njom. Shvatila sam da se dosta promenio. Taktika mu je napadne Kristijana i da mu se suprotstavi. Jako je agresivan, reaguje na prvu, ali mislim da nema on taj vokabular. Videćemo da li će to uraditi. - rekla je Krunićka za naš portal Srbija Danas.

A post shared by 𝑨𝑳𝑬𝑵 𝑯𝑨𝑫𝑹𝑶𝑽𝑰𝑪 (@alenhadrovic_official) on Sep 6, 2020 at 3:52pm PDT

- Mislim da je celokupnu priču za K*rinu (Zerinu Hećo), ispunio je svoj hir da bude sa njom, da prkosi tom pevaču njenom bivšem, mom prijatelju, Dadu Glišiću. Iskoristio je K*rinu, to meni ne smeta. On je rekao da će p*šati po Kristijanu, preteći nekim bratstvom, to bih baš volela da vidim to suprostavljanje, iako sam videla na početku da mu se na početku ulizivao u d*pe. Mislim da je ušao da glumi mačo tipa, da smuva neku ribu. Ako bude došlo do sukoba možda i sa Tomovićem, ako se i njemu ne bude ulizivao, mislim da će to eskalirati u diskvalifikaciju. - dodala je Jelena za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.