PRVO POJAVLJIVANJE ANASTASIJE OD TRAGEDIJE: Evo kako izgleda Cecina ćerka, Gudelj se ne odvaja od nje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 18:27

PRVO POJAVLJIVANJE ANASTASIJE OD TRAGEDIJE: Evo kako izgleda Cecina ćerka, Gudelj se ne odvaja od nje

Zajedničkim snagama prolaze kroz težak period u životu.

Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila velika tragedija, kada je mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, izgubila bebu.

Anastasija i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj presrećni su obavestili domaću javnost da će postati roditelji, a čak su saznali da čekaju devojčicu, međutim, Ražnatovićeva je nažalost izgubila bebu u petom mesecu, o čemu je javnost obaveštena od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gudelja budući da se ona povukla sa društvenih mreža na neko vreme.

Tokom ovako teškog perioda, budući da su Anastasiji sređeni papiri zbog kojih je do skoro bila u Sevilji, Anastasija je želela da bude sa porodicom zbog čega je nedavno došla u Beograd.

Ipak, ubrzo nakon što je stigla u Beograd, Anastasija je odlučila da sa svojim partnerom, njegovim bratom i njegovom izabranicom poseti Trebinje.

- Anastasija se vratila u Srbiju sada kada je Nemanja završio sezonu i to na najlepši mogući način, ulaskom u Ligu šampiona. To znači nama u ovom nama teškom trenutku, što je nama sjajna satisfakcija i motiv za dalje. Želim da kažem da sam se jako radovala, Anastasiju dugo nisam videla. Ona je od januara tamo, Željko i ja smo je posetili na 7 dana, ali to nije bilo dovoljno da se o svemu ispričamo lepo. Jako sam se radovala njenom dolasku - rekla je Ceca u najnovijoj epizodi "Ceca šou-a".

Ceca kaže da je cela porodica uz Anastasiju i da se svi trude da joj skrenu misli.

- Skrećemo joj misli svi zajedno, baš sam se radovala njoj i napokon je došla na Željkov rođendan. Moram da kažem da smo mi svakodnevno po 7,8 puta na video call-u, ona je upućena u sve u našim životima - rekla je Ceca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.