PRVO OGLAŠAVANJE novog voditelja Elite: Nakon navoda o Dalilinom OTKAZU sada je poznato da li je baš on njena ZAMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 18:38

PRVO OGLAŠAVANJE novog voditelja "Elite": Nakon navoda o Dalilinom OTKAZU sada je poznato da li je baš on njena ZAMENA

Duže vreme se nagađa o potencijalnom otkazu Dalile Dragojević, a novo TV lice pridružilo se već dobro uigranoj ekipi.

Ružičasto jato je od juče bogatije za još jednog novog člana - Jovana Ilića, poznatijeg kao "Joca novinar". Poznato je da čelnici Pink televizije za svoj tim biraju samo najbolje u svom poslu, a sudeći po dosadašnjim uspesima Ilića, nema sumnje da će biti na visini zadatka.

On je na svom Instagram profilu objavio srećne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vesti, te da je sadašnje radno mesto za njega početak jednog novog poslovnog poglavlja, dok su se čestitke samo nizale.

Ipak, mnogima je zapalo za oko to što će jedna od emisija u kojoj ćemo gledati Jovana biti upravo na Red televiziji čija je jedna od voditeljki upravo Dalila Dragojević. S obzirom da je na malim ekranima nema više od mesec dana, mnogi su se zapitali šta se dešava sa Dragojevićevom. Neka od nagađanja su da ona više nije deo pomenute televizije, ali se ona još uvek nije oglasila po tom pitanju.

- "Šta se dešava sa Dalilom, gde je ona?", "Dalila dobila otkaz?", "Dalila nam je izgleda i ovde dobila otkaz", "Da li se Dalila već preselila, šta je sa njom?"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

U narednim danima imaćemo prilike da Ilića pratimo u čak tri formata zabavnog karaktera, a tim povodom portal Srbija Danas kontaktirao je Jocu koji uzbuđen povodom novih poslovnih poduhvata.

- I više sam nego zadovoljan prvom emisijom na Pinku. Iako sam često bio gost, moram da kažem da sam prvi put imao tremu kako će sve izgledati. Vidim da su se ljudi pitali “da li sam zabranjen”, “da li sam dobio otkaz” i to sve zbog snimanja kuće Aneli Ahmić u Sarajevu, ali to nije ništa istina - rekao je Jovan Ilić za portal Srbija Danas.

- Gledaoci će moći da me gledaju u emisiji “Pitam za druga” na RED TV, kao i na Pinku u emisijama “Premijera-Vikend specijal” i “Pitanja novinara” - rekao nam je Jovan.

A post shared by Jovan Ilic (@joca_novinar)

S druge strane, ako se pogleda njen Instagram profil, videćemo da u opisu i dalje stoji da je Dalila TV lice upravo Red-a i Pink-a, te se pretpostavlja da je vicešampionka "Zadruge 5" trenutno na zasluženom odmoru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.