PRVO OGLAŠAVANJE Zole nakon što je pokušao da prevari produkciju: Stigao je u Beč i PORUČIO samo jedno u ovom društvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 20:47

PRVO OGLAŠAVANJE Zole nakon što je pokušao da prevari produkciju: Stigao je u Beč i PORUČIO samo jedno u ovom društvu

Sve je rekao sada.

Kako je juče najavio na društvenoj mreži Instagram, Lazar Čolić Zola je danas stigao u Beč sa svojim kumom.

Iz austrijske prestonice se oglasio jasnom porukom. Naime, on je uslikao ulaz u ovaj grad, te dodao pesmu "Prvi si počeo", koju izvodi mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović.

Nešto pre toga je Miljana Kulić u "Eliti" tokom proslave Božića naručila pesmu za Zolu. U pitanju je bila pesma "Beograđanka", koju u originalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izvodi Halid Bešlić.

- Samo za tebe i ljubav tvoju zanosnu, vraćam se majci u Bosnu - pevala je Miljana na sav glas.

Podsetimo, Zola je nedavno samoinicijativno napustio rijaliti, a juče se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

- Apsolutno nijednu izjavu nigde nisam dao otkad sam napolju, niti planiram u narednih par dana. Tako da, sve što čujete ili pročitate vezano da sam ja izjavio je laž - započeo je Zola, pa dodao:

- I kao što rekoh, sutra stižem u Beč sa kumom zbog poslovnih obaveza, a vama koji slavite želim sutra SREĆAN BOŽIĆ, a večeras SREĆNU BADNJU NOĆ i neka nas Bog čuva i naše porodice - poručio je Čolić putem storija na društvenoj mreži Instragram.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.