PRVO OGLAŠAVANJE Maše Mihailović nakon HIRURŠKE INTERVENCIJE: Evo kako je protekla operacija mlade voditeljke

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 23:03

PRVO OGLAŠAVANJE Maše Mihailović nakon HIRURŠKE INTERVENCIJE: Evo kako je protekla operacija mlade voditeljke

Otkrila je kako se oseća i kako će se oporavljati u narednom periodu.

Voditeljka "Elite", Maša Mihailović, od početka nove sezone dobro je prihvaćena od strane publike, a iako je mlada i nova u ovom poslu pokazala je da radi profesionalno svoj posao.

Ona je od skoro i na Red televiziji gde će voditi emisiju "Pitam za druga" rame uz rame sa koleginicama Anastasijom Buđić i Dalilom Dragojević. Naime, ona je odlučila da svoj izgled sada dovede do savršenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i podvrgla se intervenciji povećanja grudi u jednoj poznatoj prestoničkoj bolnici.

- Operacija je super proŠla trajala je nekih dva sata. Razmišljala sma dosta o veličini i u konsultaciji sa doktorom sam stavila 375 kako ne bi bile prevelike za moju konstituciju. Što se oporavka tiče ovde ću prenoćiti i sutra izlazim, osećam se totalno okej, bar zasad nije kao što sam slusala da je to neka prevelika bol, više je pritisak - rekla je Maša, pa dodala:

- Najteže mi pada što do ujutru neću ništa jesti ali bolje to nego da dođe do povraćanja - zaključila Mihailovićeva za portal Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VODITELJKA "ELITE" UGRADILA SILIKONE U GRUDIMA Evo koliko je kubika stavila i kako se oseća: "OSEĆAM PRITISAK"

Izvor: Blic, 23.Feb.2024

Voditeljka "Elite", Maša Mihailović, od početka nove sezone dobro je prihvaćena od strane publike, a iako je mlada i nova u ovom poslu pokazala je da radi profesionalno svoj posao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.