PRVO OGLAŠAVANJE MUŽA ANE KORAĆ: Starleta ga i dalje krije, a sad otkriveno i zašto! Zbog raznih laži...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 20:00

PRVO OGLAŠAVANJE MUŽA ANE KORAĆ: Starleta ga i dalje krije, a sad otkriveno i zašto! "Zbog raznih laži..."

Par koji privlači veliku pažnju javnosti.

Ana Korać je sa suprugom i sinom otputovala na odmor u Hrvatsku.

Ona i dalje krije identitet svog izabranika, iako javnost izuzetno zanima ko je u pitanju, ali kako Koraćeva kaže, on jednostavno ne želi da se eksponira.

- Ovo je definitivno najbolje letovanje u mom životu. Sin jeste mali, ali obožava more, a najviše voli da je u vodi. Kupamo se svaki dan u Jadranu, šetamo se plažama, mazimo, ljubimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednostavno uživamo. Tačno zna ujutru kad se probudi da sledi uživancija na plaži i odmah guče, maše rukicama da što pre krenemo do mora - rekla je Ana.

Na pitanje zbog čega krije partnera, kaže:

- Svesna sam da sam ja deo javne scene, ali moj izabranik nije i ne želi to da bude. Zbog raznih spekulacija, laži i nagađanja uspem da ga nagovorim da bar na mrežama pokažem ono što su mi prioriteti, a to je porodica. Ne krijem ništa, onaj ko treba to i zna. Da li ja nekome treba nešto da dokazujem - ne. Privatnost nema cenu i ja poštujem želju mog partnera, pokažem onoliko koliko smatram da je dovoljno.

Koraćeva se dotakla i provokativnih fotografija na Instagramu koje objavljuje, a za koje zapravo smatra da nisu provokativne.

- Da razjasnimo i to. Ni na jednoj fotografiji nisam provokativna, već nasmejana i srećna što svakome želim da bude. Pročitala sam negde da sam pokazala donji veš. Na primer to je laž. Pokazala jesam, ali kupaći kostim. Zbog čega ljudi žele da okrenu stvari i da me prikažu u lošem svetlu, to je pitanje za njih. Jako je ružno i nekulturno degradirati javne ličnosti u lošem kontekstu. Mnogo puta sam na svojoj koži osetila nepravdu i poniženje ničim izazvano.

Budući da je živela potpuno drugačijim životom pre nego što je postala majka, mnogi se pitaju da li Koraćevoj nedostaje stari način života.

- Naravno da ne. Ima li šta lepše od toga da u mojim godinama pronađeš čoveka sa kojim želiš da dočekaš starost i da se plod te ljubavi svaki dan budi uz vas. Uvek sam iskreno i otvoreno odgovarala na svako pitanje jer nemam šta da krijem. Volim da izgledam lepo, treniram, vodim računa o ishrani i najvažnije brinem o detetu i porodici. Ne mogu da mi nedostaju izlasci, putovanja jer sve to imam i sada samo sa osobom koju volim - zaključila je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.